Energielabel McDonalds in Harderwijk. Er is veel moeite gedaan om een duurzaam pand te bouwen!

Voor een nieuwe McDonalds in Harderwijk hebben wij het energielabel geregistreerd. Voor dit nieuwe duurzame en energiezuinige pand is ook een energielabel verplicht. Het pand is voorzien van warmtepompen, LED, zonnepanelen en isolerend glas. De deadline voor het pand hebben wij gehaald, want binnen 1 week na de aanvraag van het energielabel hebben wij het opgenomen en geregistreerd.

Energiezuinig bouwen is tegenwoordig een must voor veel pand eigenaren, maar ook omdat duurzaamheid een vereiste vorm is in de maatschappij. Vooral bedrijfspanden doen hier aan mee. Veel pand eigenaren gooien er nog een extra schepje duurzaamheid er boven op. Een gunstig energielabel voor restaurants en horeca is van belang voor de duurzaamheid van de panden. McDonald’s bijvoorbeeld heeft het iets duurzamer aangepakt dan andere restaurantketens. Bedrijfspanden worden bijvoorbeeld niet standaard voorzien van LED verlichting. Maar ook energiezuinige verwarmingsinstallaties en extra isolatie zijn in gebruik genomen om zoveel mogelijk energie te besparen.

Duurzaamheid

McDonalds is een voorbeeld in duurzaamheid voor de maatschappij. Wilt u ook net zo snel en duurzaam een energielabel registeren? Dan kunt u bij ons een Energielabel Bedrijfspand aanvragen zoals het energielabel dat wij voor deze McDonalds in gebruik mochten verzorgen.

Aanvragen energielabel

Heeft u ook een energiezuinig bedrijfspand gebouwd? Heeft u hiervoor bij oplevering, verkoop of verhuur een energielabel nodig? Bij ons is het aanvragen van een energielabel bedrijfspand simpel en snel.

Bereken de kosten van uw bedrijfslabel.


Aantal vierkante meters

m2

Prijs: €--,- excl. BTW

Binnen 1 uur na aanvraag ontvangt u een voorstel datum voor opname.

Wat nu?

  • U vraagt een opname aan via de website (binnen 2 minuten)
  • Wij nemen binnen 1 uur contact met u op om de opname in te plannen
  • U ontvangt binnen 1 week na opname uw energielabel
Waarom bedrijfslabel.nl?
  • Elk type bedrijfspand
  • Laagste prijsgarantie
  • Landelijke dekking
  • Snelle levering

Certificering