Een energielabel aanvragen is bij Bedrijfslabel zo gebeurd.

U kunt deze aanvragen via onze website, telefonisch of per mail. Op onze website kunt u de verschillende staffels zien die we hanteren. Zo ziet u altijd in één oogopslag wat de kosten voor uw energielabel zullen zijn. De prijzen die weergegeven worden zijn altijd vaste prijzen en hier komen dus ook geen extra kosten meer bij. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen dat het pand 100 % toegankelijk is, de adviseurs weten exact wat ze moeten doen om uw energielabel op te nemen.

Onze adviseurs zijn trouwens ook allemaal EPA-U en EPA-W gecertificeerd.

Het is belangrijk dat de opname door een adviseur wordt verricht die in het bezit is van deze certificaten omdat het anders zo kan zijn dat uw label niet geldig is. Daar hoeft u bij Bedrijfslabel dus niet bang voor te zijn. Wij zijn zelf overigens ook volledig BRL 9500-03 en BRL 9500-02 gecertificeerd. Wanneer een bedrijf dit niet is kan deze ook geen energielabels afmelden en registreren bij de RVO. Wanneer een bedrijf deze niet registreert is uw energielabel ook niet geldig.

 

Als u uw aanvraag compleet ingevuld heeft ontvangt u van ons een offerte per email.

Hierin zijn nogmaals de kosten voor uw energielabel opgenomen. Wanneer u een schriftelijk akkoord heeft gegeven op de door ons uitgebrachte offerte zullen we een afspraak met u in plannen wanneer de adviseur langs kan komen voor de opname. De opname duurt gemiddeld een uur. Na de opname krijgt de adviseur een week de tijd om het energielabel uit te werken. Wanneer u meer spoed heeft met het label kunt u dit uiteraard altijd even aangeven. Dan vragen we of de adviseur uw label voorrang geeft. Hier zijn overigens ook geen extra kosten aan verbonden.

Wilt u direct een energielabel aanvragen? Neem dan contact op of vul het aanvraagformulier in en ontvang binnen een uur uw offerte per email. Mocht u eerst nog wat vragen hebben kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

 

 

Waarom bedrijfslabel.nl

  • Geen bijkomende kosten
  • Geen reiskosten
  • Nu aanvragen = binnen 5 dagen uw energielabel
  • Volledig gecertificeerd