Wanneer u niet zeker weet of er wel of niet een energielabel op uw pand zit kunt u uw energielabel opvragen.

Dit kunt u voor uw bedrijfspand nakijken op EP-online en voor uw woning kunt u dit vinden op Zoek uw energielabel.

Wanneer uw woning of bedrijfspand hier niet tussen staat en u uw pand wilt verkopen of verhuren zult u alsnog een energielabel aan moeten vragen.

Dit kan gemakkelijk via Bedrijfslabel en neemt niet veel tijd in beslag.

Wanneer u een energielabel wilt aanvragen is het van belang dat we de adresgegevens van het te labelen pand ontvangen met daarbij het geschatte aantal vierkante meters. Hierbij gaat het om de vierkante meters exclusief de vierkante meters die gebruikt worden als bedrijfshal, werkplaats of opslag. Deze hebben namelijk vrijstelling voor het label en hoeven niet meegeteld te worden voor het energielabel. Daarom nemen we deze vierkante meters uiteraard ook niet mee bij het opstellen van de offerte.

Nadat u uw offerte ontvangen heeft en wanneer u hiermee akkoord gaat zullen we direct de opname inplannen. Na de opname ontvangt u uw label binnen een week.

 

Wanneer uw energielabel opvragen via bovenstaande websites niet lukt kunnen wij dit ook altijd even nagaan voor u. Als blijkt dat op uw pand al een geregistreerd energielabel zit, dan hoeft u niet nogmaals een energielabel aan te vragen. Het kan soms lastig zijn om een kopie van uw energielabel terug te vinden. Dit omdat alleen het bedrijf wat het energielabel opgenomen en geregistreerd heeft u een kopie kan toesturen. Dus als u of de oude eigenaar niet meer weet welk bedrijf dit verzorgd heeft, kan dat nog weleens voor een ware speurtocht zorgen.

 

 

Wilt u direct een energielabel aanvragen voor uw pand, vul dan vrijblijvend het offerte formulier in. De kosten voor het opnemen, opstellen, registreren en afmelden van het energielabel zijn altijd vaste kosten. Hier komen geen extra kosten meer bij zoals bijvoorbeeld reiskosten of iets dergelijks.

Heeft u nog vragen over uw energielabel opvragen of wilt u liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact op!

 

Waarom bedrijfslabel.nl

  • Geen bijkomende kosten
  • Geen reiskosten
  • Nu aanvragen = binnen 5 dagen uw energielabel
  • Volledig gecertificeerd