Een energielabel winkelpand heeft u nodig wanneer u deze gaat verkopen of verhuren.

Ondanks dat veel pandeigenaren hier nog geen weet van hebben geldt deze verplichting al sinds begin 2015. Nu gebeurt het regelmatig dat pandeigenaren met spoed een energielabel winkelpand nodig hebben omdat ze op het laatste moment gehoord hebben dat ze deze moeten overleggen bij de overdracht. Gelukkig kan Bedrijfslabel het energielabel vaak in korte tijd voor u realiseren.

Nadat de adviseur bij u langs is geweest voor de opname van het desbetreffende pand leveren we altijd binnen maximaal 7 dagen het energielabel winkelpand aan u per email.

Als u het label sneller nodig heeft kunt u dit uiteraard aangeven bij de aanvraag, dan proberen we altijd naar een passende oplossing te zoeken.

Wanneer u aangeeft bij uw notaris op welk moment de afspraak voor de opname van het energielabel gepland staat is dit meestal ook voldoende. Dan kan het energielabel later toegevoegd worden aan het dossier. U dient dit wel zelf extra te controleren bij uw notaris of dat op deze manier kan.

Een energielabel winkelpand valt vaak positief uit omdat niet alle punten even zwaar mee tellen als wanneer het pand een andere functie heeft. Een voorbeeld hiervan is isolatie, deze zal in het rekensysteem minder zwaar tellen omdat bij een winkel toch regelmatig de voordeur open staat. Hierdoor gaat er al veel warmte verloren. Een ander punt wat minder zwaar mee telt wanneer het pand een winkelfunctie heeft is verlichting. In een winkelpand wordt vaak veel gebruikt gemaakt van verlichting om de producten beter te kunnen showen. Als het rekensysteem deze aspecten net zo zwaar zou laten meetellen als bij panden met een andere functie zal een winkelpand bijna nooit een gunstig energielabel kunnen hebben.

 

 

Heeft u een energielabel winkelpand nodig vraag deze dan snel aan bij Bedrijfslabel. We nemen binnen een uur na uw aanvraag al contact met u op door middel van een door ons uitgebrachte offerte. Deze offerte is gebaseerd op het aantal vierkante meters van het winkelpand en of er tekeningen van het pand beschikbaar zijn.

Mocht u verder nog vragen hebben en staat deze niet tussen de veelgestelde vragen, kunt u deze uiteraard ook direct aan ons stellen.

 

 

Waarom bedrijfslabel.nl

  • Geen bijkomende kosten
  • Geen reiskosten
  • Nu aanvragen = binnen 5 dagen uw energielabel
  • Volledig gecertificeerd