Bij Bedrijfslabel Energielabel kosten bedrijfspandweet u altijd direct waar u aan toe bent wanneer u een offerte voor het opstellen van een energielabel ontvangt.

De offerte die u ontvangt is namelijk altijd inclusief alle kosten. Dit betekent dat er geen onverwachte extra kosten meer bijkomen zoals reiskosten of registratiekosten.

Een energielabel bedrijfspand is nodig wanneer u uw pand wilt gaan verkopen of verhuren. De ruimtes in het bedrijfspand die gebruikt worden als opslag en/of werkplaats hebben vrijstelling van het energielabel en hoeven niet opgenomen te worden.

Een energielabel bedrijfspand aanvragen is zo gebeurd. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de adresgegevens van het desbetreffende pand in te vullen met daarbij het aantal vierkante meters van het pand. Aan de hand hiervan kunnen we voor u een offerte op maat opstellen.

De energielabel kosten bepalen we voor een gedeelte aan de hand van het aantal vierkante meters van het pand.

Hierbij worden de vierkante meters die gebruikt worden als opslag en werkplaats ook niet meegenomen.

Voor het opstellen van het energielabel dient er een energieadviseur bij u langs te komen. Deze zal uw pand inspecteren op onder andere de volgende punten:

  • Isolatiewaarden dak, vloer en wanden
  • Type glas
  • Type verlichting
  • Type installaties

Deze punten samen met de andere op te nemen zaken bepalen uw energielabel.

De hoogte van uw energielabel kan van belang zijn wanneer u uw pand wilt gaan verkopen of verhuren.

Ook kan het zo zijn dat uw pand een kantoorruimte van meer dan 100 m2 betreft. Wanneer dit het geval is is het belangrijk dat uw label minimaal een C is voor januari 2023. Vanaf dan geldt er namelijk een verplichting van een energielabel C voor sommige gebouwen.

Deze verplichting is ingesteld om de CO2 uitstoot van bedrijfspanden te verlagen en op den duur zelfs helemaal tegen te gaan.

Bent u benieuwd naar de hoogte van uw energielabel of gaat u uw bedrijfspand verkopen of verhuren? Vraag dan hier vrijblijvend uw offerte aan en krijg inzichtelijk wat voor u de kosten energielabel zullen zijn.

Waarom bedrijfslabel.nl

  • Geen bijkomende kosten
  • Geen reiskosten
  • Nu aanvragen = binnen 5 dagen uw energielabel
  • Volledig gecertificeerd