De kosten voor een energielabel kantoor variëren en zijn bij ons afhankelijk van het aantal vierkante meters van het op te nemen pand.

Een kantoorpand van 300 m2 opnemen kost immers minder tijd dan een kantoorpand van 3000 m2.
Naast het inspecteren van het pand waarbij de adviseur elke ruimte afzonderlijk moet kunnen bekijken, heeft hij ook nog tijd nodig voor de uitwerking van het energielabel. Hierbij is ook weer van toepassing, hoe groter het pand hoe meer tijd dit kost. Tot 1500 m2 werken we met vaste staffels. Is uw pand groter dan 1500 m2 zullen we een offerte op maat maken voor u.

Vanaf 2023 dienen alle kantoorpanden met een oppervlakte groter dan 100 m2 minimaal een energielabel C in het bezit te hebben.

Wanneer dit niet het geval is zullen deze panden ook niet meer als zodanig gebruikt mogen worden. Het kan hierom interessant voor u zijn om alvast uw energielabel kantoor aan te vragen ondanks dat u nog niet gaat verkopen of verhuren. Op deze manier kunt u namelijk alvast inzichtelijk krijgen of u nog maatregelen zult moeten gaan treffen om te voldoen aan deze regel. Blijkt na de opname dat maatregelen noodzakelijk zijn om uw huidige energielabel kantoor te verbeteren kunnen wij u ook verder helpen.

Aan de hand van de al opgenomen gegevens kunnen wij voor uw berekenen welke aanpassingen van invloed zullen zijn op uw huidige energielabel.

Dit kunnen we op twee verschillende manieren doen. Met behulp van een adviesrapport of met behulp van een maatwerkadvies. In het adviesrapport geven we adviezen over welke maatregelen uw label zouden kunnen gaan verbeteren. Hierin verwerken we ook altijd het verwachtte kostenplaatje.

In het maatwerkadvies gaan we hier dieper op in. In dit rapport ontvangt u naast adviezen voor het verbeteren van uw label ook inzicht in de investering, besparing en terugverdientijd van de te nemen maatregelen. We proberen om bij het opstellen van de adviesrapporten altijd rekening te houden met de wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever. Op deze manier voorkomen we dat er onrealistische adviezen afgegeven worden die voor u niet haalbaar zijn.

 

Bent u benieuwd naar de energielabel kosten en de hoogte van uw huidige energielabel kantoorpand?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We streven er naar om uw vraag altijd binnen een uur te beantwoorden.

Waarom bedrijfslabel.nl

  • Geen bijkomende kosten
  • Geen reiskosten
  • Nu aanvragen = binnen 5 dagen uw energielabel
  • Volledig gecertificeerd