Op deze pagina leest u informatie over kosten energielabel voor uw bedrijfspand.

Een energielabel geeft aan hoe zuinig een gebouw of een pand is qua energieverbruik. Energielabels lopen van A t/m G. Hierbij is A het meest energiezuinig en G het minst energiezuinig. De mate van zuinigheid heeft vaak te maken met de manier waarop het pand wordt verwarmd en de isolatie van het pand. Hier leest u alles over de kosten energielabel, wanneer u een energielabel nodig heeft en hoe u een energielabel kunt aanvragen bij Bedrijfslabel.

Waarom een energielabel?

Sinds 2015 is een energielabel gebouwen verplicht, wanneer u een gebouw gaat verhuren of verkopen. Deze verplichting geldt voor de volgende typen gebouwen:

Deze verplichting geldt pas wanneer het gebouw 50 m2 of groter is. Een bedrijfspand dat een monument is en een kerk zijn niet verplicht een energielabel te hebben. Deze twee panden zijn een uitzondering op het eerder genoemde rijtje panden.

De kosten energielabel?

De energielabel kosten verschillen per gebouw. De kosten hangen af van verschillende factoren. Zo is de prijs afhankelijk van de grootte van uw pand. Hieronder staan onze vaste prijzen per soort pand:

Bedrijfspand tot 100 m2:        € 495,- excl. BTW    Vraag aan

Bedrijfspand 101- 250 m2:     € 570,- excl. BTW    Vraag aan

Bedrijfspand 251- 500 m2:     € 650,- excl. BTW    Vraag aan

Bedrijfspand 501- 1000 m2:   € 775,- excl. BTW     Vraag aan

Bedrijfspand 1001- 2000 m2:  € 975,- excl. BTW    Vraag aan

Bedrijfspand boven 2000 m2: Per offerte                  Offerte aanvragen

 

Wilt u in één keer een energielabel aanvragen voor meerdere gebouwen? Dan kunt u profiteren van onze speciale prijzen. Hoe groter het aantal panden waarvoor u een energielabel wilt aanschaffen, des te voordeliger is het energielabel per pand. De energielabel kosten bij Bedrijfslabel zijn inclusief, hier komt niets meer bij.

Energielabel aanvragen bij Bedrijfslabel

Bij Bedrijfslabel is het aanvragen van een energielabel erg gemakkelijk. Vraagt u een energielabel aan? Dan ontvangt u binnen 1 uur een reactie. U ontvangt dan altijd een offerte om de prijs te bevestigen. Een aanvraag plaatsen is niet bindend, dit is geheel vrijblijvend. Vraag nu direct een energielabel aan en ontvang binnen een uur een reactie.

Waarom bedrijfslabel.nl

  • Geen bijkomende kosten
  • Geen reiskosten
  • Nu aanvragen = binnen 5 dagen uw energielabel
  • Volledig gecertificeerd